Elämykset

Rauhalan sieluna toimiva Oulu Tours Group Oy on tapahtumajärjestäjä vuosien kokemuksella. Valikoimassamme on toimivaksi testattuja bileitä, teemajuhlia ja erilaisia ohjelmallisia illanviettoja esimerkiksi työporukan virkistyspäivään.

Ohjelmien toteutus lähtee aina suunnittelusta asiakkaan kanssa ja kun aika ja ohjelma on lyöty lukkoon, on teidän aikanne vain ottaa rennosti ja nauttia! Me huolehdimme järjestelyistä alusta loppuun.

Meillä osataan niin pienien tilojen somistaminen kuin teltta- ja lavarakenteet. Me huolehdimme bändit, äänentoiston, järjestyksen valvonnan ja tietysti kokonaisuuteen kuuluu omassa keittiössämme valmistettu herkullinen ruoka! Rauhalassa on piha-alueet mukaan luettuna täydet anniskeluoikeudet kuudellesadalle hengelle! Ou’Blues ja Oulu Folk r.y. yhteistyötahoinamme järjestämme kesäkuussa Oulun Päivien Juurihoito -tapahtumaa ja elokuun alussa patiomme valloittaa Oululainen jazz- ja rytmimusiikin festivaali Elojazz!

Kerro meille ideoistasi, me toteutamme ne ammattitaidolla ja tekemisen riemulla!

Keittiömestarin grillikurssi 2018

Ruoanvalmistus yhdessä on hauska ja mielekäs tapa viettää aikaa vieraiden, työkavereiden, asiakkaiden ja ystävien kanssa. Samalla oppii uutta ja saa mukavia vinkkejä kotiruuanlaittoon. Tervetuloa!

KESÄJUHLAT 2018

Kesäjuhlat Rauhalan legendaarisella Patiolla onnistuneesti isoillekin ryhmille. Pyydä tarjous ja tehdään yhdessä hyvät juhlat!

Burlesque-pikkujoulut

Nyt juhlitaan kultaisen 20-luvun tyyliin! Voit koostaa sinulle ja yhteisöllesi sopivan kokonaisuuden
Ravintola Rauhalan 20-lukua henkivistä ohjelmanumeroista.

Smoothie Bar

Kutsu meidät kylään tai varaa ryhmällesi tutustumishetki superfoodien ja smoothien teon maailmaan ravintolassamme.

Mamma Mia! Pastakurssi

Osallistujat kokkaavat keittiömestarimme opastuksella saapasmaan herkkuja. Kurssilla valmistetaan italialaista pastaa ja erilaisia lisukkeita, muun muassa herkullisia kastikkeita ja Foccacia- leipää. Samalla on mahdollisuus saada myös hyviä vinkkejä viinin valintaan. Kurssin lopuksi nautitaan itse valmistettu menukokonaisuus.

Pihvikurssi

Kurssilla perehdytään lihan käsittelyyn ja opitaan tunnistamaan eri lihalaatuja. Illan kohokohtana on pihvin liekittäminen keittiömestarin opastuksella. Kurssin kesto on noin kolme tuntia, jonka aikana opit valmistamaan herkullisia pihvejä moneen makuun erilaisine lisukkeineen. Samalla on mahdollisuus saada myös hyviä vinkkejä viinin valintaan.

Raclette

Raclette on Sveitsin ja Ranskan juustoinen illanistujaisruoka. Se on peräisin sveitsiläisiltä talonpojilta ja paimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa avotulen lämmössä ja kaapia sitä perunoiden ja leivän päälle.

MURHAMYSTEERI!

Rauhalan nostalgisessa tunnelmassa on hyvä heittäytyä murhamysteeri ohjelman vietäväksi samalla ruoasta ja juomasta nauttien.

DISCOILTA

Nyt liikettä lantioon, housun puntit heilumaan ja glitteriä kulmaan. Kuumimmat hitit 70-luvulta valtaavat Rauhalan ja tyyli on vapaa! Ilta alkaa maistuvalla buffetilla ja baarimikolta sopii tilata hurmaavia drinkkiklassikoita.

Kummitusillallinen

Oulun värikäs historia elää yhä keskuudessamme. Poisnukkuneet eivät ole vain tarinoita, vaan he ovat oikeasti täällä; pitävät huolta kotitaloistaan ja seuraavat meidän nykyoululaisten elämää. Jo edesmennyt Clementine-rouva emännöi illallistanne omassa kaupunkiresidenssissään ja pitää huolen, että palvelu pelaa.

Viinikurssi

Illan viiniasiantuntija perehdyttää vieraat viinin saloihin. Opastuksen lisäksi kurssiin kuuluu viinipaketti, jokaiselle osallistujalle listassa mainitulla valikoimalla.  Ruokailuun on ehdolla kaksi vaihtoehtoa, joko neljän ruokalajin menu tai maistelulautanen.

Miniviinikurssi

Illan viiniasiantuntija perehdyttää vieraat viinin saloihin.
Opastuksen lisäksi kurssiin kuuluu viinipaketti, jokaiselle osallistujalle listassa mainitulla valikoimalla.