Burlesque-pikkujoulut

Viehättävä burleskihenkinen ilta Rauhalan nostalgisessa miljöössä 20-luvun tyyliin. Palan painikkeeksi musiikkia toiveenne mukaan

Illan kohokohtana burleskitaiteilija Director´s Kat
Director´s Kat on burleskitaiteen moniottelija, joka yhdistää esityksissään tanssia, teatteria ja tuoliakrobatiaa. Hänelle lava on paikka kertoa tarinoita ja toimia kanavana tunteille ja erilaisille teemoille.
 Kat pyrkii esityksissään monikerroksisuuteen sekoittelemaan hersyvää (ja kieroa!) huumoriaan aistikkaan väkevällä tyylillään ehkä kohtalokkaisiinkin teemoihin. Hän ei pelkää pistää itseään likoon. Tärkeintä on saada yleisö viihtymään ja nauttimaan sekä tarjota katsojalle ihana pakopaikka arjen huolista ja murheista
 
Illan taustamusiikit soi teeman mukaisesti Rauhalan puolesta. Lisätilauksesta mahdollista kuulla elävää musiikkia:
    
Ohjelmanumero 1. Hinta 880€ ( 2×45 min.)
TROKARISTIRETKI – Vanhasta jotakin uutta
Trokaristiretki soittaa energistä, yllättävää, mielenkiintoista ja groovaavaa suomenkielistä 20- ja 30-luvun tanssimusiikkia täysin uudelleen sovitettuna. Eikös kuulostakin arveluttavalta? Sitähän se epäilemättä on. Varsinkin kun vanhoja sävelaarteita versioidaan surutta mm. melodisen hevin, raskaan rockin, skan, reggaen ja latinorytmien tahdeissa.
 
 * * *
Ohjelmanumero 2. Hinta 1980€
LAULUYHTYE TWISTERS
Tervetuloa matkalle Suomi-iskelmän kulta-aikaan! Twistersin mukana pääset tutustumaan vanhojen klassikkokappaleiden kiehtoviin tarinoihin ja tunnelmiin. Oululainen lauluyhtye on tullut kotikaupungissaan tunnetuksi hyväntuulisista sovituksistaan, jossa kauniit ja taitavat lauluharmoniat kohtaavat laadukkaan yhtyesoiton. Pilkettä riittää kaikkiin silmäkulmiin kun Twistersit valloittavat lavan.
 * * *
 
Illan buffetmenu 20-luvun henkeen
Menu
 Alkuun
 Pieniä voileipiä
 Caesar salaattia
 Waldorffinsalaattia
 Marinoituja kurkkuja ja tomaatteja
 * * *
 
 Pääruokana
 Haudutettua lohta ja hollandaisekastiketta
 &
 Riistamureketta ja tummaa rosmariinikastiketta
 – tilli-perunoita ja porkkanoita
 – haudutettuja herneitä ja papuja
 * * *
 
 Jälkiherkkuna
 Mantelikakkua ja kirsikka-kermaa
 Kahvia ja teetä
 * * *
 
Hinta 45€/hlö 
 
Miminilaskutusmäärä tällä hintaa 50 hlö:ä
Tarjouspyynnöt ja tiedustelut
 
Pikkujoulupaketti on myytävänä koko pikkujoulukauden 2017. 

Ohjelmanumerot varmistuvat esiintyjien aikautaulujen mukaan. Jos jokin ohjelma ei onnistu toivomananne päivämääränä, etsimme tilalle korvaavaa ohjelmaa toiveidenne mukaisesti.