MURHAMYSTEERI!

Rauhalan nostalgisessa tunnelmassa on hyvä heittäytyä Murhamysteeri ohjelman vietäväksi samalla ruoasta ja juomasta nauttien.


Murhamysteeri-illan aikana punotaan juonia, velmuillaan, valehdellaan ja luodaan tarpeellisia suhteita – ilta on täynnä salaisuuksia – ja muutamia murhiakin tehdään siinä sivussa. Buffetruokailu istuu tähän pari, kolme tuntia kestävän illan lomaan oivallisesti.

Voit valita useasta teemasta mieleisen: olisiko Mafia 1930-luvulla tai Lööppijulkkisten sekopäiset palkintobileet? Ehkä fiftariteema kellohameet heiluen tai …mitenkäs seilaaminen Titanicilla? Pyhäinmiesten päivän tienooseen sopii oivallisesti kauhuaiheinen yliluonnollisten hahmojen gaalajuhla.

Varoitus! Tästä illasta puhutaan jo pari päivää ennen H-hetkeä, kun jokainen saa tietää oman roolinsa ja salaista tietoa päivänvaloa kestämättömistä salaisuuksista. Juttua riittää vielä viikon verran Murhamysteeri-illan jälkeenkin. Onneksi teemoja on monta erilaista, voit nauttia murhaavan hauskasta menosta useastikin!

Menuvaihtoehtoihin voi tutustua täällä

Esimerkkihinta 20 henkilölle:
1600€ (alv 0) + 34€ /henkilö (kauden päivällibuffet)

Ryhmän minimikoko on 16, ohjelma sujuu hyvin vielä 70 henkilön ryhmässä

Hinta sisältää murhamysteeriohjelman järjestämisen ilmoittautumisineen ja rooliohjeineen, rekvisiittoineen ja ohjaajineen sekä juhlatilan somistuksen, tilavuokran ja illan menun. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tämä palvelun tuotamme yhteistyössä Konffan kanssa, joka tarjoaa Murhamysteeriohjelman yksinoikeudella.

Lisätietoa:
Konffa 010 2926500
info@konffa.fi
www.konffa.fi/fi/yritystapahtumat/murhamysteeri