Tilat

 Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Rauhalan tiloihin! Esittelemme mielellämme tilat ja kerromme lisää mahdollisuuksista tarkemmin. sovithan ennakkoon ajan, jotta voimme olla varmoja, että tilat ovat vapaana.

KOKO RAUHALA JA PIHA-ALUE henkilömäärä 500
Koko Rauhala piha-alueineen muodostaa upean juhlatilan yritysjuhliin sekä esimerkiksi häihin, karonkkoihin ja juhlatilaisuuksiin. Piha-alueelle voidaan pystyttää teltta, joka tuo kesäaikaan lisätilaa useammalle sadalle henkilölle.

KOKO RAUHALA JA PIHA-ALUE SEKÄ TUBA – FOOD AND LOUNGE henkilömäärä 700
Tuba – Food and lounge on ruokaravintola ja kaiken kansan kulttuurikuppila, joka sijaitsee Aurora-talon kivijalassa Ravintola Rauhalan naapurissa. Tuballa on asiakaspaikkoja 120 hengelle. Tuballa on kesäisin käytössä myös viihtyisä patio, jossa 80 asiakaspaikkaa.

ACERBI Tilan henkilömäärä 70
Kaunis ja valoisa ravintolasali juhla- ja kokouskäyttöön. Tilan saa muokattua moneen eri tarkoitukseen ja pöytämuotoon. Sijaitsee Rauhalan alakerrassa, pitkä sali, jonka voi yhdistää Sara-salin kanssa

SARA-SALI Tilan henkilömäärä 40
Sijaitsee Rauhalan alakerrassa, kokous- ja juhlakäyttöön

SIKARI-KABINETTI Tilan henkilömäärä 12
Tunnelmallinen tila sijaitsee Rauhalan Sikari-kabinetin voi yhdistää Lööki-kabinetin kanssa.

LÖÖKI-KABINETTI Tilan henkilömäärä 24
Valoisa ja omalla sisäänkäynnillä varustettu tila Rauhalan alakerrassa, jonka saa myös yhdistettyä Sikari-kabinettiin sekä Sara-saliin.

KUMMITUS-KABINETTI Tilan henkilömäärä 30
Rauhalan yläkerrassa sijaitseva tunnelmallinen kabinetti kokouksiin. Asiakkaiden käytettävissä videotykki, valkokangas, fläppitaulu, piirtoheitin ja langaton nettiyhteys. Tietokone on hyvä olla asiakkaalla itsellä mukana.

KANSLIA Tilan henkilömäärä 10
Rauhalan yläkerrassa pihan puolella. Kokousvarustus valmiina, videotykki, valkokangas, langaton nettiyhteys ja etukäteissopimuksesta myös fläppitaulu. Tietokone on hyvä olla asiakkaalla itsellä mukana.

PUISTOMANNEN SAUNATILAT Tilan henkilömäärä 25
Saunaan mahtuu 8-10 henkilöä kerralla, saunatupaan 20-25 hlöä.
Meiltä myös pyyhkeet ja kylpytarvikkeet (pesuaineet, pefletit, pyyhkeet) vaivattomaan iltaan.
Puistomannen saunassa irtoaa nautinnolliset löylyt, joihin voi päättää onnistuneen kokouksen tai tulla rentoutumaan ystävien kesken. Viikonloppuiltana voi saunan jälkeen kipaista pihan poikki Tuban puolelle kuuntelemaan livemusiikkia.

Tilan siivous kuuluu hintaan.
Tilan varustelu: AV-välineet, videotykki, WLAN

Myynnissä sopimuksen mukaan.